Key 2 3D
Smidsstraat 7
6662 DR Elst Gld
Nederland
0481-358777
0
Nog geen stemmen

Key 2 3D

Description: 

Key23D is ontstaan uit mijn hobby, n.l. het bouwen van en vliegen met helicopters en multicopters, tegenwoordig beter bekend als "drones".

Mijn naam is Guy Janssen en ik was begin juli 2013 op zoek naar onderdelen op het internet. Behalve onderdelen vond ik ook een methode om onderdelen zelf te ontwerpen en te maken, n.l. een 3D printer. Ik heb toen mijn eerste Ultimaker aangeschaft en met Sketchup heb ik toen onder andere het frame van de multicopter op de Home-page gemaakt, waarbij mijn computer-achtergrond en kennis van programa's goed van pas kwam.

Nadat ik had ontdekt dat deze, eigenlijk al redelijk oude, technologie nu ook beschikbaar is gemaakt voor een kleinere beurs en er daardoor veel belangstelling voor bestaat heb ik besloten een bedrijf te starten met als doel het verspreiden van de kennis van die nieuwe mogelijkheden, het 3D printen van prototypes en modellen voor klanten en het verkopen van printers en materialen met de daarbij behorende ondersteuning.

Op 19 september 2013 heb ik me als "Eenmanszaak XS23D" met handelsnaam "Key23D" ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nijmegen en op 3 oktober huurde ik een bedrijfspand in Elst Gld in de gemeente Overbetuwe.

Het opzetten van een nieuw bedrijf is een hele klus en het duurde allemaal dan ook veel langer dan ik had gehoopt.

Het bedrijf "staat" eindelijk zodat ik nu kan beginnen met het daadwerkelijk waarde toevoegen op basis van mijn tot nu toe opgedane kennis en ervaring.

We zijn in 2016 verhuisd naar de Smidsstraat 5-A, ook in Elst. Ik woon daar samen met mijn vriendin Inge die Cozy Bed&Breakfast runt op dezelfde locatie zodat we beiden ons werk en wonen hebben gecombineerd.

Per 2-2-2022 hebben we het pand naast ons op nr 7 gehuurd. Hierin is niet alleen Key 2 3D uitgebreid maar is ook Cozy Next door - ontbijt & lunch gevestigd.
Tevens is Cozy Bed & Breakfast hier uitgebreid met een extra 3-persoons kamer, de Pruimendroomgaard.

Er is nog heel erg veel te leren op dit gebied en ook dat bepaalt voor mij een groot deel van de uitdaging.

Inmiddels heb ik een aardig machinepark verzameld en kan zodoende veel klanten helpen met hun oplossingen.

Ik hoop je snel te ontmoeten en op een vruchtbare manier samen te werken aan een uitdagende toekomst!

START YOUR 3D FUTURE !

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Smidsstraat 7
6662 DR Elst Gld
Nederland
Mobiel: 
0610276387
Telefoonnummer vast: 
0481-358777
Emailadres: 
info [at] key23d.com
3D-printtechnieken: 
Aantal werknemers: 
Omzet: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Foundation year: 
2013
Meer over 3d printing