Voeg je bedrijf toe

De 3D-Print Atlas is een online web directory, een soort wikipedia-achtige omgeving. Dit betekent dat bedrijven, organisaties en kennisinstellingen hun eigen pagina’s kunnen aanmaken en bewerken.

Is je organisatie actief in de BeNeLux en bezig met een kernactiviteit binnen de waardeketen van 3D-printing, zoals 3D-design, certificering of als service provider etc.? Voeg dan je organisatie toe aan de atlas!

Een organisatie toevoegen

Maak een user account aan. Dit doe je via de registratie button die linksbovenaan op de website ziet (Registreer). Je bent daarna direct ingelogd. Je krijgt een volledig account als je de email validatie heeft uitgevoerd..

Eenmaal ingelogd en gevalideerd, kun je direct je organisatie toevoegen. Je vult vervolgens de NAW-gegevens, de website en de kernactiviteit van de organisatie in.

Wanneer je deze hebt ingevuld en op toevoegen klikt, wordt het bedrijf toegevoegd aan de 3D-Print Atlas. Nadat je bedrijf is toegevoegd aan de Atlas kun je vervolgens het profiel van je bedrijf uitbreiden en veel meer aanvullende informatie toevoegen. 
 

 

Meer over 3d printing