VIRO
Hazenweg 41
7556 BM Hengelo
Nederland
+31 (0)74 8 504 000
0
Nog geen stemmen

VIRO

Description: 

De toekomst vormgeven.

De toekomst vormgeven. Dat zien we bij VIRO als de belangrijkste taak en uitdaging van de moderne technologie. We zorgen voor innovatieve producten en processen, die beantwoorden aan de eisen van morgen.

VIRO is een internationaal ingenieursbureau met vestigingen in Nederland, Duitsland en Oostenrijk en heeft opdrachtgevers en projecten over de hele wereld. Onze meer dan 600 medewerkers zijn enorm gedreven, hebben passie voor hun professie en een sterke commitment met onze opdrachtgevers en hun projecten.
Wij ontwikkelen projecten op het gebied van Industriële Projecten, Machinebouw en Product Engineering. Van haalbaarheidsonderzoek, conceptontwikkeling en basic- en detailengineering tot meet- en testinstallaties. Onze grote kracht is onze flexibiliteit en specialisme op diverse terreinen. Hierdoor kunnen we opdrachtgevers een zeer uitgebreid dienstenpakket aanbieden. De combinatie van gespecialiseerde engineers en multidisciplinaire projectmanagers maakt VIRO tot een sterke partner voor zowel kleinere ondernemingen als multinationals.
De core business van VIRO is engineering en project management. Dit rollen we uit over drie werkgebieden: Industriële Projecten, Machinebouw en Product Engineering. We leveren complete innovatieve oplossingen voor onder meer automotive, aerospace, afval- en milieuverwerking, chemie, defensie, energiesector, machinebouw, offshore, papierindustrie, halfgeleiderindustrie en watersector.

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Hazenweg 41
7556 BM Hengelo
Nederland
Telefoonnummer vast: 
+31 (0)74 8 504 000
Emailadres: 
info [at] viro.nl
Toepassingen: 
Aantal werknemers: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Foundation year: 
1963