tm filament
Markerkant 31-11
1314AL Almere
Nederland
0
Nog geen stemmen

tm filament

Description: 

Met meer dan 50 jaar ervaring in extrusietechniek en polymeren produceert tm filament dagelijks high quality filament van vele uiteenlopende kunststoffen. Daarnaast wordt deze kennis en ervaring ook ingezet voor het ontwikkelen van specifiek filament voor bepaalde doeleinden. Een modern en geavanceerd machinepark, ISO-certificering garanderen een hoge mate van flexibiliteit in onze productie. Deze flexibiliteit vinden we niet alleen terug in ons uitgebreid aanbod aan kunststoffen, echter ook in spoolvolumes, van 10 gram tot 30 kilogram. Dagelijks produceert tm filament vele kilometers filament.

tm filament levert uitsluitend private label aan resellers en zoals de klant het maar wenst. Dat kan uitsluitend vacuüm verpakt, maar ook vacuüm verpakt in stuksdoosjes, gecombineerd met een leaflet.

In de business to businessmarkt bestaat vaak een specifieke vraag naar een 3D-printoplossing, die niet is op te lossen met de producten die op de markt aanwezig zijn. De R&D afdeling van tm filament onderzoekt de specifiek gewenste eigenschappen voor het filament. Aan de hand van de uitkomsten wordt een aangepaste of geheel nieuw materiaal samengesteld voor custom made filament

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Markerkant 31-11
1314AL Almere
Nederland
Mobiel: 
06-46312739
Emailadres: 
jaap [at] tmfilament.com
3D-printtechnieken: 
Materialen: 
Aantal werknemers: 
Omzet: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Foundation year: 
1958