cad2reality
Mijnsherenweg 33
1433 AP Kudelstaart
Nederland
+31(0)297368516
0
Nog geen stemmen

cad2reality

Description: 

Welkom bij cad2reality. Dé specialist in full color 3D-printing

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner, die u kan begeleiden vanaf eerste idee tot het realiseren van uw uiteindelijke 3D-print, dan bent u aan het goede adres. Onze slogan is niet voor niets "van idee tot tastbaar model". Wij denken graag mee met het realiseren van het mooiste resultaat en uiteindelijk printen wij dit voor u in full-color. Wij gebruiken hiervoor alleen professionele 3D-printers om de beste kwaliteit te garanderen. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op of kom eens kijken in onze showroom.

Van idee tot tastbaar model

Of het nu gaat om een tastbare maquette, prototype, terreinmodel of welk idee dan ook, cad2reality kan u begeleiden vanaf het idee tot en met het moment dat u het model in uw handen heeft. De specialisten van cad2reality kunnen vanaf een schets of idee een 3D-model voor u maken. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij gebruik maken van reeds aanwezige 2D- of 3D-computermodellen, die wij geschikt maken om 3D geprint te kunnen worden.

Wij hebben ervaring met systemen als MicroStation, Arc+, Render Pro, Google SketchUp, Solid Edge, SolidWorks, AutoCAD, Autodesk Inventor en Autodesk Revit, maar aarzelt u vooral niet om gewoon even contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden met ons door te nemen en te zien

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Mijnsherenweg 33
1433 AP Kudelstaart
Nederland
Telefoonnummer vast: 
+31(0)297368516
Emailadres: 
info [at] cad2reality.nl
Photos: 
3D-printtechnieken: 
Materialen: 
Aantal werknemers: 
Omzet: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Foundation year: 
2008