AMR Europe BV
Brinkerweg 5
8166 GD Emst
Nederland
+31(0)578662777
0
Nog geen stemmen

AMR Europe BV

Description: 

AMR Europe is distributeur van diverse high-end 3D printsystemen en ontwikkelaar op het gebied van nieuwe materialen en toepassingen op het gebied van additive manufacturing. AMR Europe maakt deel uit van de SDD Group (www.sdd.nl) .

Niets communiceert ontwerpideeën efficiënter dan een drie dimensionaal model. In de huidige competitieve markt is het essentieel om nieuwe producten zo snel mogelijk op de markt te brengen. Het verkorten van de time to market is veelal een voorwaarde tot succes. Door toepassing additive manufacturing technieken bent u in staat om in een zeer kort tijdsbestek functionele modellen van uw ontwerp te maken. Het gebruik van deze technieken voor steeds complexere producten vraagt om nieuwe materialen waarmee functionele elementen, zoals bijvoorbeeld sensoren, geïntegreerd kunnen worden.

AMR Europe is distributeur van diverse high-end 3D printsystemen , de Scan in a Box scanoplossingen en ontwikkelaar op het gebied van nieuwe materialen en toepassingen op het gebied van additive manufacturing.

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Brinkerweg 5
8166 GD Emst
Nederland
Mobiel: 
0578662662
Telefoonnummer vast: 
+31(0)578662777
Emailadres: 
info [at] amreurope.com
Photos: 
3D-printtechnieken: 
Materialen: 
Aantal werknemers: 
Omzet: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Foundation year: 
2014