Precisiewerk Zierikzee BV
Julianastraat 48
4301 NC Zierikzee
Nederland
0111413951
0
Nog geen stemmen

Precisiewerk Zierikzee BV

Description: 

PRECISIEWERK ZIERIKZEE,

Een investering in gietwerk

Sinds de oprichting in 1975 is Precisiewerk Zierikzee uitgegroeid tot één van de prominente middelgrote producenten van verloren was methode gietwerk in Europa. In de loop van de jaren heeft Precisiewerk Zierikzee zich snel ontwikkeld en hierdoor de mogelijkheden om gietwerk met nauwe toleranties te leveren tegen concurrerende prijzen. Hoofdzakelijk door een hoge mate van flexibiliteit en continue verbeteringen is Precisiewerk Zierikzee in staat om diverse productieindustriën te voorzien van hoge kwaliteit gietwerk.

RAPID PROTOTYPING

Dankzij onze Rapid Prototyping machine (Multi Jet Modelling) kunnen wij in een zeer korte tijd modellen 'printen' van was. Deze modellen kunnen direct gebruikt worden bij de fabricage van de keramische gietvorm die nodig is voor het gieten.

Digitaal aanleveren

De wasmodellen kunnen opgebouwd worden vanuit bijna elk 3D bestand. (STL, IGES, STEP, Pro E. etc.) Dit principe zorgt ervoor dat onze klanten snel het actuele ontwerp kunnen evalueren en zien of het huidige ontwerp leidt tot het verwachte resultaat. En dit zonder de investering in gereedschap die normaal gesproken nodig is voor het verloren wasproces.

Dit proces is ook bruikbaar voor kleine productieseries of series die slechts éénmalig zijn.

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Julianastraat 48
4301 NC Zierikzee
Nederland
Telefoonnummer vast: 
0111413951
Fax nummer: 
0111414005
Emailadres: 
mail [at] precisiewerk.nl
Foundation year: 
1975
Meer over 3d printing