Louwers IP|Technology Advocaten - Eindhoven
Zwaanstraat 31K (Innovation Powerhouse)
5651 CA Eindhoven
Nederland
040 2393200
0
Nog geen stemmen

Louwers IP|Technology Advocaten - Eindhoven

Description: 

Louwers IP|Technology Advocaten is een modern kantoor gespecialiseerd in intellectuele eigendom & innovatie, privacy & security, IT & IT outsourcing en internet & e-commerce. Het kantoor is gevestigd in design- en technologieregio Brainport Eindhoven en in Den Haag.


Het kantoor staat bekend om deskundig, scherp, puntig en bruikbaar advies of adequate ondersteuning vooral ook op het snijvlak van recht en technologie. Emerging technologies zoals 3D printing en additive manufacturing behoren tot de speerpunten van het kantoor.


Zo geeft Ernst-Jan Louwers regelmatig presentaties over juridische aspecten van 3D printing en additive manufacturing in binnen- en buitenland, zoals bij ministerie van EZ/ECP.nl, CECIMO in Brussel, IDTech in Berlijn, 3D Printing Event etc. Ook schrijft hij met regelmaat over het onderwerp, zoals in het blad 3D Print Magazine.

Hij is tevens initiatiefnemer en bestuurder van 3D Clearing House (www.3dclearinghouse.com).Zie verder voor publicaties en presentaties over 3D printing / additive manufacturing: https://louwersadvocaten.nl/?s=3d+printing.

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Zwaanstraat 31K (Innovation Powerhouse)
5651 CA Eindhoven
Nederland
Mobiel: 
06 52 048154
Telefoonnummer vast: 
040 2393200
Emailadres: 
louwers [at] louwersadvocaten.nl
Photos: 
Waardeketenpositie: 
Aantal werknemers: 
Organisatiestructuur: 
Foundation year: 
2006
Meer over 3d printing