ICR3ATE | getting things prototyped
Voltastraat 1
6716 AJ Ede
Nederland
+31(0)85 130 4277
0
Nog geen stemmen

ICR3ATE | getting things prototyped

Description: 

Wat is ICR3ATE - getting things prototyped?


ICR3ATE is een R&D partner voor slimme producten, elektronica en software gedreven services in het IoT tijdperk. We zijn een R&D partner voor professionals, organisaties en MKB bedrijven die een product willen laten ontwikkelen of (deels) zelf ontwikkelen.


Wat houdt ICR3ATE nu concreet in?


Het is een hoogwaardig lab- en werkruimte met R&D faciliteiten, kennis, kunde en materialen op het gebied van mechanica, elektronica en software. Professionals, organisaties en MKB bedrijven kunnen in het Digital Makers Lab een prototype laten realiseren van hun idee of concept voor een technisch apparaat en/of dienst.


Om een functioneel werkend prototype te bouwen zijn er o.a. kostbare en complexe apparatuur en gereedschappen, expertise en een zakelijk netwerk nodig. In ons Digital Makers Lab zijn voor het mechanische en elektronische deel professionele 3D Printers, een laser snijder, CNC router, SMD soldeer- en meetapparatuur en (elektrische) handgereedschappen beschikbaar. Verder zijn er trainings-, leer- en samenwerk faciliteiten zoals teleconferencing, videoprojectie, -camera, VR/AR en een groot beeldscherm.

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Voltastraat 1
6716 AJ Ede
Nederland
Mobiel: 
06-23368673
Telefoonnummer vast: 
+31(0)85 130 4277
Emailadres: 
welcome [at] icr3ate.nl
Photos: 
Aantal werknemers: 
Omzet: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Foundation year: 
2015