FELIXprinters
Zeemanlaan 15
3401 MV IJsselstein
Nederland
+31(0)303031387
0
Nog geen stemmen

FELIXprinters

Description: 

FELIXprinters is een Nederlandse ontwikkelaar en producent van 3D printers. Het bedrijf is in 2011 door vader en zoon Feliksdal opgericht. Vijf jaar later is het bedrijf één van de grotere spelers op de Nederlandse en internationale 3D printer markt. Het bedrijf specialiseert zich in betrouwbare en zeer nauwkeurige 3D printers. De 3D Printers van FELIXprinters werken met ‘filamenten’, dat zijn voornamelijk plasticsoorten die in hele dunne laagjes op elkaar worden gelegd.

Uniek aan FELIXprinters is het upgradable concept. Dat houdt in dat door FELIXprinters ontwikkelde updates later door de gebruiker (of door FELIXprinters) geïnstalleerd kan worden. Zo kan een klant altijd gebruik maken van de nieuwste technieken. Bij FELIXprinters draait het niet alleen om de machines, er wordt een volledig pakket aangeboden van software tot hoogwaardige filamenten.

In het jaar 2016 werken er 13 mensen bij FELIXprinters en heeft het bedrijf volledig de eigen ontwikkeling, assemblage en de volledige supportservice in eigen handen. Dat zorgt voor optimale kwaliteit en altijd betrouwbare service voor de klant!

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Zeemanlaan 15
3401 MV IJsselstein
Nederland
Telefoonnummer vast: 
+31(0)303031387
Emailadres: 
info [at] felixprinters.com
Photos: 
Tags: 
3D-printtechnieken: 
Materialen: 
Aantal werknemers: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Foundation year: 
2011
Meer over 3d printing