Dynatec
Mozartlaan 15
8031 AA Zwolle
Nederland
0
Nog geen stemmen

Dynatec

Description: 

Dynatec is een jonge onderneming gemaakt door een 3D print fanaat. Dynatec is opgestart met ambitie om modellen uit te printen voor fanaten als hobbyisten maar ook voor professioneel gebruik, denk hierbij aan prototypen en kleine productie batches. Heeft u een onderdeel nodig maar u beschikt niet over de juiste ervaring dan helpt Dynatec u graag! Dynatec laat een deskundige modelleerder uw onderdeel ontwerpen en zal deze voor u uitprinten en tijdig naar u versturen. Verzendtijd zal 1 tot 2 dagen duren. Pakketten worden geleverd door DHL of PostNL. Vraag direct een offerte aan!

Naast onze 3D print service houden wij ons ook bezig met het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe producten. deze product ontwikkeling bestaan voornamelijk uit kunststof en of metalen producten, maar ook andere materialen worden gebruikt om een totaalproduct te realiseren.

Bij Dynatec kunnen we niet alleen helpen bij het ontwikkelen van een product, maar helpen we u graag bij de totale oplossing van uw vraag, en ontzorgen u volledig tot aan de productie.

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Mozartlaan 15
8031 AA Zwolle
Nederland
Emailadres: 
info [at] dynatec3d.nl
Toepassingen: 
3D-printtechnieken: 
Materialen: 
Aantal werknemers: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Foundation year: 
2019
Meer over 3d printing