Distrinova
Truibroek 65
3945 Ham
België
+32 11 712480
0
Nog geen stemmen

Distrinova

Description: 

Distrinova verdeelt en distribueert hoogwaardige 3D-printing oplossingen in de Benelux. Wij zijn exclusief vertegenwoordiger van de merken Ultimaker, Formlabs, Raise3D, BCN3D, Tiertime, Polymaker en ICE Filaments. Ook voor accessoires, onderdelen en filamenten kan u bij ons terecht. Alle producten in ons gamma zijn zorgvuldig geselecteerd en uitgebreid getest door onze eigen 3D experts. Zij voorzien u graag van onafhankelijk en correct advies.

Dankzij een uitgebreid gamma kan Distrinova de juiste additive manufacturing oplossing aanbieden voor ieder specifiek probleem. Bovendien staat Distrinova ook zelf in voor de dienst-na-verkoop. Onze klanten hebben genoeg aan 1 aanspreekpunt voor al hun vragen. Ons magazijn in Ham heeft een ruime voorraad van al onze producten en voorziet klanten van next-day-delivery service.

Onze oplossingen vinden hun weg naar de eindgebruikers via een netwerk van Value Added Resellers (VAR's). Bent u geïnteresseerd om VAR te worden, neem dan contact op met ons via mail naar infodistrinova [dot] net of telefonisch op +32 (0)11 712480.

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Truibroek 65
3945 Ham
België
Telefoonnummer vast: 
+32 11 712480
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Sector: 
Foundation year: 
2013
Meer over 3d printing