ACES Direct
Ellen Pankhurststraat 11
5032 MD Tilburg
Nederland
+31(0)137621800
0
Nog geen stemmen

ACES Direct

Description: 

ACES Direct wil 3D-printing toegankelijk maken voor het MKB. We bieden het MKB een groot aanbod van hoogkwalitatieve, betaalbare 3D-printers, grondstoffen en toebehoren van verschillende fabrikanten. Graag horen we of je 3D printen wil ontdekken en een persoonlijke demonstratie op locatie of bij ACES Direct wilt beleven.

Of u nu wilt 3D printen bij u op locatie of bij een van onze partners, we zoeken de beste oplossing voor uw specifieke organisatie. Het is afhankelijk van uw vraag of het wijzer is om de techniek met daarbij de kennis in eigen huis te nemen of juist uit te besteden bij een daarvoor geschikte partner. Graag gaan we met u in gesprek om te kijken wat de beste oplossing in uw geval is. We faciliteren alle diensten rondom 3D printen en scannen, gericht op uw wensen.

Op de website vindt u een uitgebreid assortiment van scanners, printers en toebehoren. Alvorens u aangaat tot aankoop adviseer ik u te sparren met uw accountmanager of met onze solution advisor 3D printing om de best passende oplossing in uw situatie te vinden. Een consult met onze solution advisor geeft u een inzicht op de kansen van 3D printen binnen uw organisatie.

Advies over 3D print en scan
• We gaan voor een onafhankelijk advies over ons aanbod 3D-Diensten en producten.
• We willen 3D-printing bereikbaar maken voor iedere organisatie, van eenmanszaak tot grootzakelijke productie bedrijven.
• We verzorgen demonstraties op locatie of bij ACES Direct, om zo de verwachtingen waar te kunnen maken.
• Iedere organisatie heeft een op maat advies nodig; wanneer het nu gaat om gezondheidszorg, productie, prototyping of promotie materiaal.

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Ellen Pankhurststraat 11
5032 MD Tilburg
Nederland
Telefoonnummer vast: 
+31(0)137621800
Emailadres: 
gian-carlo.sterken [at] acesdirect.nl
Toepassingen: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Foundation year: 
2000
Meer over 3d printing