3D Medical Solutions B.V.
Rivium 2de straat 7
2909 LG Capelle a/d IJssel
Nederland
010-7411305
0
Nog geen stemmen

3D Medical Solutions B.V.

Description: 

Als deskundige op het gebied van 3D-technologie hebben wij als 3D Medical Solutions onze kennis ingezet voor de medische wereld. Het eerste verrassende resultaat daarvan is de AeraFit, een beademingsmasker dat volledig is afgestemd op het profiel van de persoon die het gaat dragen.

Diverse medische aandoeningen kunnen ertoe leiden dat mensen langdurig een beademingsmasker dragen, denk hierbij aan bijvoorbeeld CPAP of slaapapneu. Tot aan de introductie van AeraFit leverde dat regelmatig veel bijkomende problemen op: het masker zat niet comfortabel, sloot niet volledig af en produceerde geluid door vibratie (toeteren). Met als gevolg dat de beademing niet optimaal was.

Door de deskundigheid van medici te koppelen aan onze eigen kennis van de huidige 3D technieken is het mogelijk om de AeraFit maskers te ontwikkelen en te produceren. Een exact passend beademingsmasker dat is gemaakt op basis van een persoonlijke drie dimensionale gezichtsscan. Deze scan legt tot in het kleinste detail het profiel van het gezicht vast waardoor een uniek, persoonlijk masker ontstaat dat altijd goed past en veel van de bestaande problemen oplost.
Alle gebruikte materialen van AeraFit hebben een ‘medical grade’, zijn huidvriendelijk, garanderen een goede beademing en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Dankzij de, speciaal voor deze maskers ontwikkelde, hoofdbanden blijven de AeraFit-maskers perfect op hun plek.

De maskers worden door ons in eigen beheer geproduceerd. Door de unieke samenwerking met Vivisol, een vooraanstaande speler in het veld van medisch facilitaire thuiszorg, kan een snelle levering van de AeraFit beademingsmaskers gegarandeerd worden.
De gezichtsscans kunnen lokaal worden gemaakt, denk aan ziekenhuizen, behandel- of gezondheidscentra. De persoonlijke gegevens worden zorgvuldig opgeslagen, zodat op ieder gewenst moment nieuwe, persoonlijke maskers te maken zijn.

Bedrijf
Bedrijfsadres: 
Rivium 2de straat 7
2909 LG Capelle a/d IJssel
Nederland
Telefoonnummer vast: 
010-7411305
Emailadres: 
info [at] 3dms.nl
Photos: 
3D-printtechnieken: 
Materialen: 
Aantal werknemers: 
Percentage Additive Manufacturing / 3D-Print toepassingen: 
Organisatiestructuur: 
Sector: 
Foundation year: 
2015
Meer over 3d printing