Opening Fieldlab 3DMedical

Op 30 november 2017 gaat het Fieldlab 3DMedical officieel van start. Deze eerste praktijkomgeving op het gebied van 3D-printen voor de medische sector is een samenwerkingsverband tussen Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, Stichting ProtoSpace, Stichting Utrecht Science Park en private bedrijven en instellingen.

Het Fieldlab 3DMedical bundelt faciliteiten, kennis en expertise van 3D-printen en medische beeldvorming op het Utrecht Science Park. Samen met private partners wordt hiermee een sterk innovatiecluster gevormd met als doel het faciliteren van gepersonaliseerde gezondheidszorg door middel van 3D-technologie. Van chirurgische modellen tot gebioprinte implantaten.

Bij het Fieldlab kunnen bedrijven toegang krijgen tot kennis en expertise en gebruikmaken van: het 3D Facelab en de Utrecht Biofabrication Facility van UMC Utrecht en de werkplaatsen van Stichting ProtoSpace en van Hogeschool Utrecht. Ook kunnen ze onderzoek laten doen of in een start-up setting aan de slag gaan.

Tijdens dit openingsevent kunt u kennismaken met het Fieldlab en in gesprek gaan over de vraag wat het voor u kan betekenen.

Evenement
Datum en tijd: 
do, 30/11/2017 - 16:00 tot 19:00
Evenementadres: 
Padualaan 99
3584 CH Utrecht
Nederland
Event category: 
Open dag
Presentatie