3DprintEU congres

Op donderdag 22 september 2016 vindt de vierde editie van 3DprintEU congres plaats bij emmtec Industry & Businesspark Emmen. 3DprintEU is hét event van Noord-Nederland op het gebied van 3D-printen en -scannen. Zoals u van ons gewend bent hebben wij ook dit jaar weer een interessant programma voor u. Met het thema ‘3D-print: Prospects for a sustainable future’ brengen wij de kansen voor bedrijven onder de aandacht om op duurzame wijze met kunststoffen en metalen te printen. De focus ligt op 3D-metaalprinten, 3D-scantechnieken en onderwijs. Met een beurs, inspirerende lezingen, showcases en workshops nemen wij u mee in de wereld van het 3D-printen. Laat u informeren en inspireren over de laatste ontwikkelingen. Dit jaar besteden we speciale aandacht aan 3D-metaalprinten in Noord-Nederland. Dus bent u ondernemer en wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn met betrekking tot 3D-metaalprinten? Kom dan zeker naar het 3DprintEU congres.

Wij zien u graag op donderdag 22 september 2016! LOCATIE? De locatie is het emmtec Industry & Businesspark in Emmen. In een fabriekshal waar tussen 1952 en eind jaren ’80 onder andere de nylongarens voor tapijt werden geproduceerd.

WAT?

Het 3DprintEU congres biedt u een unieke kans om uw bedrijf te presenteren. U kunt lezingen en showcases bijwonen. Voor geïnteresseerden zijn er workshops en ook voor middelbare scholieren is er een leuke workshop 3D-printen. Ook is er de mogelijkheid om te netwerken en nieuwe ideeën op te doen en potentiële businesspartners te ontmoeten.

HOE?

BEURSVLOER

35 stands laten de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen zien. BEURSVLOER 35 stands laten de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen zien. LEZINGEN, SHOWCASES EN WORKSHOPS Inspirerende lezingen, interactieve workshops en showcases over 3D-metaalprinten, 3D-scantechnieken en onderwijs. AANMELDEN? BEZOEKER De kosten voor deelname bedragen €40,- p.p. en biedt toegang tot beide events (excl. BTW, inclusief lunch en consumpties). Aanmelden kan via: www.greenpac.eu/3dprinteu. BEURSVLOER Presenteer uw bedrijf, product of materiaal.

Kijk voor de mogelijkheden op greenpac.eu/3dprinteu. Aan de standruimte zijn geen kosten verbonden. Wel betaalt u de entreevergoeding van €40,- p.p. LEZINGEN & SHOWCASES Werkt u met de nieuwste technieken op het gebied van 3D-metaalprinten of 3D-scantechnieken? Heeft u een nieuw product? Vertel uw verhaal aan het grote publiek! Laat het ons weten via infoat3dprinteu [dot] nl.

Evenement
Datum en tijd: 
do, 22/09/2016 - 10:00 tot 17:00
Evenementadres: 
Eerste Bokslootweg 17, Emmtec Industry & Businesspark in Emmen.
7821AT Emmen
Nederland
Emailadres: 
Event category: 
Meeting
Ook op:
Meer over 3d printing